Menu

Next Company Questions

Next Company Questions

Name:

Course:

Lecturer:

Institution:

Date:

Next Company Questions

22. What are the depreciation method and depreciation rate for vehicles?

Answer: Depreciation method activity depreciation (sum of year’s digit method)

Extracted from Next Corporate (2011).

Page number 51-52

Depreciation rate 15%

Extracted from http://ir2.flife.de/data/next/igb_html/index.php?bericht_id=1000005&index=&lang=ENG

Page number 73

23. How much are the finance costs?

Answer: Amount24.3

Extracted from http://www.nextplc.co.uk/

Page number 43 note number 5

24. How much is the cost of sales?

Answer: Amount 244.5 million

Extractedfrom

http://ir2.flife.de/data/next/igb_html/index.php?bericht_id=1000005&index=&lang=ENG

Page number 43

25. How much is the employee benefits expense and what is the average number of persons employed?

Answer: Amount of employee benefit expense 64.3 million

Extracted from http://ir2.flife.de/data/next/igb_html/index.php?bericht_id=1000005&index=&lang=ENG

Page number 44 note number 21

Number of persons employed 58,706

Extracted from http://www.nextplc.co.uk/

Page number 59 note number 4

26. How much is the net cash from/(used in) operating activities?

Answer: Amount (state your amount in bracket if it is net cash used in operating activities) 452 million

Extracted from http://ir2.flife.de/data/next/igb_html/index.php?bericht_id=1000005&index=&lang=ENG

Page number 47

27. How much is the dividend paid?

Answer: Amount 129.6 million

Extracted from http://www.nextplc.co.uk/

Page number 46

28. How much is the interest received?

Answer: Amount 0.9 million

Extracted from Next Corporate (2011).

Page number 47

29. How much is the total comprehensive income for the year attributable to the equity shareholders of the Company?

Answer: Amount 441.4

Extracted from Next Corporate (2011).

Page number 44

30. List all the equity items shown in the Consolidated Statement of Changes in Equity.

Answer: Share holders equity (Next Corporate, 2011)

References

Next Corporate (2011). Chairman’s Statement, Chief Executive Review, Financial Statements and Notice of Meeting. Retrieved From: http://ir2.flife.de/data/next/igb_html/index.php?bericht_id=1000005&index=&lang=ENG

Next Corporate (2011). Next Corporate. Retrieved From: http://www.nextplc.co.uk/

0 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *